ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
energetikai tanúsítvány miskolc logo
Miskolc

A www.tanusitvany-miskolc.hu weboldal használatának feltételei

Azzal, hogy megtekinti, használja a www.tanusitvany-miskolc.hu weboldalt, elfogadja az alábbi feltételeket. Kérjük, ha ezek bármelyikét nem tartja elfogadhatónak, ne használja az oldalt!

A honlapon feltüntetett teljes tartalom csak tájékoztató jelleggel szolgál. Az oldal szerkesztője fokozottan ügyel a pontos tartalom szolgáltatására, de nem vállal felelősséget azért a kárért, hátrányért, ami a tartalom felhasználásából keletkezhet. A holnapon lévő jogszabály értelmezések nem minősülnek hiteles forrásnak, ezért kérjük, hogy honlapunk helyett ügyvédjüktől, vagy a hatályos jogszabályokból tájékozódjanak. A honlapon elhelyezett információk általános esetekre vonatkoznak, és nem helyettesítik egy témában jártas szakértő tanácsait, aki az adott eset körülményeit pontosan figyelembe véve képes tájékoztatást adni.

A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek. Megpróbáljuk magunkat tartani a feltüntetett díjakhoz, de az árváltoztatás, egyedi árképzés és visszalépés jogát fenntartjuk.

A weboldalon feltüntetett, ügymenetet és munkavégzésünket érintő információk tájékoztatásként szolgálnak, nem képezik ajánlattétel részét. A tanúsítást bizonyos esetekben - jellemzően túlterheltség esetén, üzleti partnereink végzik, természetesen a weblapon közzétett árak és egyéb feltételek betartására való törekvés mellett.

A honlapon megadott és munkánk során gyűjtött személyes adatokat üzleti tevékenységünk során felhasználjuk, azonban Ön bármikor kérheti ezek törlését vagy korlátozott használatát. Ilyen jellegű igényét, kérjük, jelezze e-mail címünkön.

A honlap teljes anyaga (belértve az írott-, grafikai- és képanyagot) szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása csak a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

A weboldal tartalmát - ide értve jelen fejezetet a használati feltételekről - bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatjuk.

szabalyozas besorolási szintekartablazattelefon
www.tanusitvany-miskolc.hu © 2013-2019 - Minden jog fenntartva