Energetikai tanúsítvány Miskolcon

Energetikai tanúsítványok kiállítását vállaljuk miskolci lakásokra és ingatlanokra.

ÁRLISTA

A körzet összes településén dolgozunk, várjuk jelentkezését!

Árajánlatunk Miskolcon

Miskolci díjtáblázatunkban feltüntetett árak mindent tartalmaznak az adásvételhez szükséges energetikai tanúsítvány elkészítésével kapcsolatban, így a kiszállás és felmérés, elkészítés, hitelesítés díját is. Miskolcon kívül egyedi árajánlatot adnunk a távolságtól függően. Az árak érvényesek a város egész területén: Belváros, Egyetemváros, Miskolctapolca, Martinkertváros, Avas, Diósgyőr, Bábonyi-bérc, Hejőcsaba, Görömböly és Komlóstető városrészekben.

Társasházi lakásra
0-90 m²:   14 000  Ft
Családi házra
0-90 m²:   19 000  Ft
A megfelelő energiaosztályt a tanúsítvány segítségével

Az energetikai tanúsítvány

Kötelező energetikai tanúsítvány készítése ingatlan eladáskor és bérbeadáskor. Az Európai Unió klímavédelmi stratégiájának megfelelően minden tagországban bevezetésre került az energetikai tanúsítás intézménye, Magyarországon a "176/2008. (VI. 30.) Korm. Rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról" előírásai rendelkeznek róla.

Tanúsítást kell végezni

Hogyan kaphatja meg az energiatanúsítványt?

1. IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK

Megrendelése felvételét követően mindenkinek megfelelő időpontot keresünk az ingatlan felméréséhez.

2. FELMÉRJÜK AZ INGATLANT

Az ingatlan műszaki felmérése körülbelül 30 percet vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükségünk.

3. KIÁLLÍTJUK A TANÚSÍTVÁNYT

Kiállítjuk a tanúsítványt, majd eljuttatjuk Önhöz digitálisan, postán, vagy személyesen átvehető Miskolcon.

Miskolcon kívül is dolgozunk

Miskolcon kívül kiszállási díjat számítunk fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és azonnal árajánlatot adunk Önnek! A megyeszékhelyen kívül is kedvező feltételekkel vállaljuk a munkákat: Felsőzsolcán, Alsózsolcán, Nyékládházán, Szikszón, Kistokajban, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren is folyamatosan dolgozunk.

Távolabbi elhelyezkedésű ingatlanok tanúsítására is vállalkozunk, többek között Sárospatakon, Sátoraljaújhelyen, Szerencsen, Encsen, Tiszaújvárosban, Mezőcsáton, Mezőkövesden, Füzesabonyban, Emődön, Tokajban és Ózdon. A pontos árral kapcsolatban várjuk ajánlatkérését!

Nem lesz szüksége tanúsítványra

Minőségbiztosítás

A tanúsítványok hitelességét garantáljuk, minden munkánk ellenőrizhető az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában. Pénzvisszatérítési garanciát adunk a szolgáltatásra: ha elégedetlen volt a végzett munkánkkal, 5 munkanapon belül visszatérítjük a teljes díjat. Ebben az esetben kérjük az összes átadott dokumentum és a számla visszaszolgáltatását, ezután a tanúsítvány törlésre kerül a központi nyilvántartásból, így lehetősége nyílik más tanúsítóval elkészíttetni azt.